Eva Veenstra – Acupuncturist Drachten

Ik heb veel bijscholingen gevolgd zoals: oor acupunctuur, cosmetische acupunctuur, afslankmassage, etc. Daarom kan ik westerse technieken goed combineren met traditionele Chinese technieken die ik mij eigen heb gemaakt. In mijn praktijk Acupunctuur Drachten werk ik heel erg op intuïtie en daarom ga ik gevoelsmatig te werk. Als je bij mij binnen komt voor een afspraak dan luister ik goed naar je wat er speelt zodat ik je snel en goed kan gaan helpen.

Natuurlijk herstelproces
Het mooie aan acupunctuur is dat er snel beweging komt in je natuurlijke herstelproces waardoor je klachten snel verminderen of verdwijnen. Het uitgangspunt van mijn behandeling is dan ook om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te versterken, zodat het lichaam zichzelf sneller geneest. Over het algemeen zijn mensen zich vaak helemaal niet bewust van de kracht van hun eigen lichaam en energie als geheel.

Jouw herstel
Aan de basis van mijn behandeling staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf aanwezig is. Ik benader je klacht met name vanuit mijn kennis en ervaring met acupunctuur. Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstel, balans en heling op zowel het fysieke als emotionele vlak.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk Acupuncturist Drachten.